Glasschade bij Autobedrijf Sypersma

placeholder alle detailpaginas 860x320

Wij repareren alle schade aan uw autoruit, altijd en overal

Ook met het herstellen van glasschade zijn we u graag van dienst. Bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum hebben we de beste apparatuur en monteurs in huis om de reparatie of vervanging vakkundig voor u uit te voeren.

Scheur niet door met een ster in uw ruit
Heeft u een ster in uw voorruit? Herstellen is beter dan doorscheuren. Doorrijden kan namelijk al gauw leiden tot een grote barst, scheur of breuk. Zeker bij sterk wisselende temperaturen, bijvoorbeeld als u uw verwarming hoog zet in de winter of uw airco laag zet in de zomer. U moet dan uw complete voorruit vervangen, met alle financiƫle schade van dien. Terwijl we sterren, putten en kleine scheurtjes snel, makkelijk en voordelig voor u kunnen repareren.

Verzekerd van een glashelder zicht
Met onze hars-injectiemethode maken we sterren, putjes, barstjes en scheurtjes vrijwel onzichtbaar. Uiteraard met de vertrouwde BOVAG garantie. Bijna altijd (vanaf WA+) wordt de reparatie van de voorruit compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Autoruit stuk? Dan vervangen wij hem door een nieuwe
Is uw autoruit kapot of niet meer te repareren? Geen probleem. Dan zetten wij er een nieuwe autoruit in. Dat doen we voor alle merken. Snel, vakkundig en met levenslang garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bovendien regelen we alle financiƫle en administratieve zaken voor u met uw verzekeringsmaatschappij. Zodat u nergens omkijken naar heeft.

Komt u naar Autobedrijf Sypersma of Autobedrijf Sypersma naar u?
Heeft u autoruitschade of een compleet kapotte autoruit? Aarzel niet. Bel ons op en maak een afspraak. U kunt dan naar ons toekomen. Maar voor hetzelfde geld komen wij naar u toe. Het is ons om het even. De keus is aan u.