Sypersma Autowassen

Tegoed opwaarderen

Geen wastegoed meer? U kunt eenvoudig opwaarderen door op de knop hieronder te klikken.

Aanmelden

Met wassen op kenteken betaalt u gemakkelijk en krijgt u ook nog een korting op onze wasprogramma’s.

Activeren van wassen op kenteken

Auto wassen zoals u dat wilt bij Sypersma Autowassen

Dat kan want u heeft de keuze uit volautomatisch wassen in de wasstraat of met de hand in één van de twee hypermoderne wasboxen. En ná het wassen kunt u kosteloos gebruik van maken van de mattenklopper en de stofzuiger.

Volautomatisch wassen

In de wasstraat kunt u uw auto volautomatisch laten wassen. Dat is heel eenvoudig. U rijdt de auto naast de bedieningszuil (bediening vanuit auto) volgt de instructie kiest een van de 4 programma’s, betaalt met tab of pin en rijdt bij groen licht de wasstraat in. Bij uitstappen (als u daarvoor heeft gekozen) groene knop indrukken voor starten wasstraat.

De textielborstels zorgen voor een krasvrij en schoon resultaat. Doordat we met osmose behandeld water spoelen blijven er geen lelijke kalksporen achter op uw auto. De Hi-Power droger maakt het karwei af, waarna u zelf de auto weer kunt uitrijden.

Ook voor bestelauto’s

De wasstraat is ook toegankelijk voor bestelwagens tot een hoogte van 2,60 meter en een breedte van 2,38 meter.

Liever handwas?

Voor sommigen is autowassen echt een ontspannende bezigheid. Het wordt extra leuk met professionele wasapparatuur in een overdekte wasplaats. Geen gedoe met emmertjes water. Maar gelijk een goede hoge druk waterstraal, premium reinigingsmiddelen en een borstel voor het meest hardnekkige vuil. Voor slechts € 2,- per 5 minuten is de wasbox hét domein om uw gouden koets te vertroetelen.

Scherpe tarieven

En zoals u gewend bent van ons hanteren we ook bij Sypersma Autowassen scherpe tarieven. Bekijk de tarieven hieronder.

Kijk voor onze super-acties op Facebook

Regelmatig delen wij een ludieke promotie via Facebook waarbij u kans maakt op gratis wastegoed. Dat scheelt nóg meer in uw portemonnee. Ga naar onze facebookpagina voor onze eerstvolgende waspromotie en profiteer!

Instructievideo’s wasstraat

Wassen op kenteken

Met waspas betalen

Per pin betalen