Tanken

tankstation

U kunt bij ons dag en nacht, zeven dagen per week voordelig tanken. Daarbij heeft u de keus uit de brandstoffen Euro 95 en Diesel. Er komt geen papiergeld aan te pas. U betaalt gewoon aan de pomp met uw pinpas. Snel, makkelijk en veilig. Ook kunt u betalen met uw Eurocard, Mastercard of Visa card . En met veelgebruikte tankpassen zoals de Multi Tank Card . Bij autobedrijf Sypersma in Easterwierrum hoeft een volle tank u geen lege portemonnee te kosten. Want u bespaart minimaal 8 eurocent per liter.

Zowel onze brandstoffen als prijzen zijn super
Onze Texaco brandstoffen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als die u langs de snelweg tankt. De brandstof komt namelijk uit dezelfde raffinaderijen. De prijs is lager omdat er minder kosten worden gemaakt. Er is geen personeel, geen spaarsysteem en het hele proces is geautomatiseerd. Dat scheelt euro’s per tank en al gauw een gratis tank per jaar. Eigenlijk is er maar één verschil: de prijs.

Texaco benzine overtreft ruimschoots de NEN EN 228 norm. Het helpt de CO2 uitstoot verlagen, zorgt voor een schonere motor en verlengt de levensduur van uw motor.

Ook de kwaliteit van Texaco diesel is super. Het is laagzwavelig, dus beter voor het milieu. En het presteert veel beter dan de NEN EN 590 norm van de overheid. Texaco diesel bevat bestanddelen die uw motor schoon houden, de verbranding verbeteren, uw brandstofsysteem beschermen en vlokvorming voorkomen als het vriest dat het kraakt.

Contactloos betalen
U kunt nu ook contactloos betalen na het tanken van uw brandstof met uw pinpas, smartphone of -watch.