Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Autobedrijf Sypersma kunt u daar van op aan!
service-zomercheck-primary

Lekker toeren door het land op een zonnige dag? Of gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Als u veel kilometers gaat maken, is het raadzaam van tevoren bij ons langs te komen voor een zomercheck. Zo rijd u zorgeloos de zon tegemoet!

service-wintercheck-primary

Tijdens de winter zijn doorgaans de meeste pechgevallen. Nummer één van alle pechgevallen heeft dan ook te maken met (op)startproblemen van de auto. U kunt pech voorkomen met de wintercheck van Autobedrijf Sypersma.

service-verlichting-primary

Mankeert er iets aan uw verlichting? Kom even bij ons langs. Bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum kunnen we voor elk merk en type auto de juiste lamp monteren. Heel voordelig.

 

service-schade-primary

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

service-remmen-primary

Goede remmen zijn cruciaal voor uw eigen veiligheid en voor die van uw medeweggebruikers. Daarom is het belangrijk om uw remblokken tijdig te vervangen. Bovendien zet u daarmee een rem op uw uitgaven.

service-onderhoud-primary

Voor jonge auto’s adviseren we onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

service-glasschade-primary

Heeft u autoruitschade of een compleet kapotte autoruit? Aarzel niet. Bel ons op en maak een afspraak. U kunt dan naar ons toekomen. Maar voor hetzelfde geld komen wij naar u toe.

 

 

service-garantie-primary

Bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op aankoopgarantie op nieuwe auto’s, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie.

 

service-diagnose-primary

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens.

 

service-budget-onderhoud-primary

Is uw auto inmiddels 7 jaar of ouder? Of maakt uw auto weinig kilometers, bijvoorbeeld omdat hij als tweede auto wordt gebruikt? Dan biedt de budgetbeurt uitkomst.

 

 

service-banden-primary

Voor nieuwe winterbanden of zomerbanden, wielenwissel, balanceren en seizoensopslag kunt u allemaal bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum terecht. Zowel voor alle bekende A-merken als voor het voordelige huismerk!

service-apk-primary

Bij Autobedrijf Sypersma kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

service-airco-primary

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum adviseren we u uw airco jaarlijks te laten controleren.

 

service-accus-primary

Als u merkt dat uw auto wat langzamer start, kom dan even bij ons langs. Bij Autobedrijf Sypersma in Easterwierrum voeren we graag een accu-conditietest voor u uit.