Verlengen of uitbreiden van uw pechhulp

privelease 860x320

Als vaste klant kunt u bij Autobedrijf Sypersma te Easterwierrum snel en eenvoudig uw pechhulp verlengen.

U ontvangt van ons gratis pechhulp na uitvoering van een onderhoudsbeurt. Deze pechhulp is geldig in heel Nederland tot aan de volgende onderhoudsbeurt of maximaal één jaar. Dus als u na een jaar weer voor onderhoud komt verlengen we na uitvoering daarvan, als alles in orde is bevonden, de pechhulp weer voor het komende jaar.

Rijdt u een auto met een 2-jaars onderhoudsinterval? Dan kunt u deze pechhulp vóór het verstrijken van het eerste jaar met een jaar verlengen na uitvoering van een veiligheidscheck.  Deze veiligheidscheck kost € 29,95. Als alles in orde is bevonden of gemaakt dan krijgt u van ons weer een heel jaar lang gratis pechhulp cadeau!

Vul het formulier hiernaast in, plan alvast uw afspraak en wij regelen dat u pechhulp binnen twee werkdagen is geactiveerd.

Europa dekking nodig?

Rijdt u ook regelmatig in het buitenland? Dan kunt u hier ook heel eenvoudig de pechhulp uitbreiden met een Europa dekking. Dat kost u slechts € 39,95 voor een heel jaar. Daarmee bent u bij Autobedrijf Sypersma te Easterwierrum altijd voordeliger uit dan bij de ANWB, Route-mobiel of andere pechhulpaanbieders!

Van deze zeven extra voordelen kunt u als vaste klant altijd gebruik maken:

  1. APK keuring altijd voor slechts 19,95. Ook voor de tweede auto in het huishouden.
  2. Gratis pechhulp service in Nederland na onderhoud. Geldig tot volgende onderhoudsbeurt of max. 1 jaar. Naar keuze te upgraden naar Europa-dekking voor slechts € 39,95. Zo bent u altijd voordeliger uit dan bij welke pechhulpaanbieder dan ook! Voor auto’s met 2 jaars-onderhoudsinterval geldt dat de pechhulp na een jaar gratis verlengd wordt na uitvoering van een veiligheidscheck. Deze check kost € 29,95
  3. Gratis zomer/winterbanden opslag als u deze banden bij ons aanschaft en door ons laat wisselen.
  4. Gratis wintercheck voorafgaand aan het winterseizoen.
  5. (Kop)lamp defect? Tegenwoordig niet echt een doe-het-zelf klusje meer. Wij vervangen de lamp graag voor u, zonder montagekosten. U hoeft enkel het lampje af te rekenen.
  6. Gratis vervangend vervoer bij onderhoudsbeurt. En even een extra auto nodig in het huishouden? Voor slechts € 29,50 per dag staat die voor u klaar.
  7. Gratis haal- en brengservice

Ik wil pechhulp aanvragen, verlengen of uitbreiden..

    Op de hoogte blijven van aanbiedingen